Home Openingstijden Uitleg Europas Route naar Europoort Meubelen Merken Contact
EUROPAS
Algemeen
Aanmelden Europas
Servicenummers
Showrooms
Voorwaarden
ACTUEEL
Acties
Nieuwsbrief
SHOWROOM
Foto's
Gewelven
Geschiedenis
MEUBELEN
Banken
Stoelen
Relax Fauteuils
Dressoirs / Kasten
Tafels
Accessoires
Tuinmeubelen
WONINGTEXTIEL
Behang en Verf
Buiten Zonwering
Harde Vloeren
Zachte Vloeren
Raambekleding
SLAAPKAMERS
Boxsprings
Ledikanten
Matrassen
Slaapbanken
Kinderkamers
Seniorenkamers
Bedtextiel & Accessoires
VERLICHTING
Verlichting
SANITAIR
Sanitair
HUISH. APPARATUUR
Witgoed
Bruingoed
VERWARMING
CV Ketels
Open Haarden
Radiatoren

Europoort Complete Woninginrichting
Admiraliteitskade 96
3063 EH Rotterdam

t: 010-411 14 44
f: 010-413 63 17

Stuur een email

IBAN:
NL 18 INGB 0000 215521

K.v.K. 24062994
BTW NL 812689276 B01
 

zie routeplanner onderaan de pagina

Vanuit het gehele land gemakkelijk te bereiken via de in - en uitvalswegen van en naar Rotterdam -Centrum, de Maasboulevard, de Metro -, tram - en busstations.

 • Vanuit alle richtingen (Breda en Den Haag) over de rijksweg A16 afslag 25, via de rotonde, "Kralingseplein "bij de Van Brienenoordbrug: volg daar de aanduidingen "Rotterdam - Centrum", over de Maasboulevard tot het 4e stoplicht, afslag Havenziekenhuis, daar rechtsaf en op de Oostmolenwerf voor het standbeeld van de Marinier de afslag rechts, over het kleine rechte stukje Admiraliteitskade en dan rechtdoor de Europoort-binnenplaats oprijden.
   

 • Vanuit Schiedam, via Rotterdam Stad over de Rochussenstraat naar de Westblaak, Coolsingel onderdoor en over de Blaak en de Burg. van Walsumweg tot het Oostplein, daar rechtsaf en direct weer linksaf achter de Marinier om, over het kleine rechte stukje Admiraliteitskade, de Europoort- binnenplaats oprijden.
   

 • Via het Hofplein over de Goudsesingel naar het Oostplein, idem.

 • Komt u vanuit de Maastunnel, dan rijdt u over de Westzeedijk en de Maasboulevard onder de bruggen door. Let op! Bij het tweede stoplicht linksaf het bordje "Havenziekenhuis" volgend komt u op het Haringvliet. Aan het eind daarvan linksaf, de Oostmolenwerf op en voor het standbeeld van de Marinier, over het kleine rechte stukje Admiraliteitskade rechtsaf de Europoort - binnenplaats oprijden.
   

 • Via de Maasbruggen rijdt u rechtsaf onder de Kubuswoningen door, de Burg. van Walsumweg op tot het Oostplein, daar weer rechts- en linksaf na de Marinier, langs de Admiraliteitskade dan de Europoort - binnenplaats oprijden.

 • Vanuit andere richtingen altijd rijden naar het Oostplein richting Oostmolenwerf en daarbij de Marinier over het kleine rechte stukje Admiraliteitskade de Europoort - binnenplaats oprijden.

GRATIS PARKEREN OP ONS EIGEN PARKEERTERREIN

 • Per openbaar vervoer: Bus-, tram- en metrohalte Oostplein, achter de voet van de Marinier, over het kleine rechte stukje Admiraliteitskade op de hoek van het Oostplein ingang Admiraliteitskade 96, showroom en kantoren via ons eigen parkeerterrein.


Grotere kaart weergeven